Goede administratie en financieel succes horen bij elkaar

En wie is (of zijn) Joop dan wel? Voor ons staat voorop dat we een goede administratie en financieel succes zien als onlosmakelijk verbonden. Dat zien we elke dag in de praktijk. De perfecte balans tussen administratie en zakelijk succes is iets waar we al 25 jaar onze missie van maken. En dat blijft zo: jou als ondernemer laten zien hoe groot de impact van een degelijk administratief fundament voor je bedrijf is. Met aantoonbare expertise, gespecialiseerde dienstverlening en innovatieve oplossingen. En ja, we maken het ook graag leuker voor je.

Joop werkt mee en denkt mee

Wie staat er eigenlijk naast jou terwijl je je onderneming opzet en uitbouwt? Met wie kun je sparren terwijl je jezelf professioneel ontwikkelt? Leer Joop wie je bent, waar je voor staat en waar je naartoe wilt, en wij helpen en coachen je op het administratieve en financiële vlak álles eruit te halen wat erin zit. Wij brengen de vakkennis en ervaring in, jij draait straks aan de juiste knoppen.

Joop biedt je meewerken (je administratie) en meedenken (je financiële koers) beide onder één dak. Waar je expertise en innovatieve oplossingen mag verwachten. Van hoofdrekenen tot app, van appje met een tip tot veilige opslag in de cloud, van telefoongesprek tot coachingssessie. Vragen? Kom maar op.

Investeren in kennis en software houdt Joop bij de tijd

Welk vakgebied verandert niet in een razend tempo? Net als jij moeten we voortdurend aan de bak om bij te blijven. Joop investeert daarom bovengemiddeld in de nieuwste administratieve en financiële kennis in software.

Joop Polet

Directeur-eigenaar

Stuur een email | Bekijk profiel

Pieternel Polet RPP

Salarisadministrateur en budgetcoach

Stuur een email | Bekijk profiel

Elly Verloop

Administratief medewerkster

Stuur een email | Bekijk profiel

Bas Noorland

Assistent-Accountant

Stuur een email | Bekijk profiel

Neeltje de Vries

Secretaresse

Stuur een email | Bekijk profiel

Succes maak je samen, leve onze sparringpartners!

Weet Joop alles? Bepaald niet! We voelen ons helemaal thuis in dit vakgebied van administratie en financiën. Toch kunnen we niet zonder onze professionele sparringpartners. Zij houden ons scherp en vullen ons aan op het gebied van salarisadministratie, belastingadvies en kredietcoaching: Fiscount, Kredietpaspoort, Nirpa.