Vroegtijdig inschakelen scheelt de helft

“Waar blijft dat geld toch?” Als deze vraag klinkt heb je waarschijnlijk al te maken met structureel geldtekort of gebrek aan overzicht. Pas dan op, want oplopende schulden en financiële chaos gedragen zich als een uitdijende olievlek: al snel zijn ze te groot om te beheersen. Ook veroorzaken ze spanningen en lichamelijke klachten. Vaak in een hoger tempo dan je zelf kunt bijbenen. Tijd om onmiddellijk de budgetcoach erbij te halen. Hoe vroeger je Joop aan het werk zet, hoe meer je kunt herstellen en mogelijk voorkomen.

Snel voorkomen dat het erger wordt

Wat kan Joop voor je doen? Als jij door de bomen het bos niet meer ziet gaan wij je helpen. Met de juiste budgetbegeleiding voorkom je dat je verder in financiële problemen raakt. Ook als er nog voldoende geld binnenkomt maar je je telkens afvraagt “waar blijft dat geld toch?” We maken samen met jou een budgetplanning en een liquiditeitsbegroting, zodat je inzicht hebt in de inkomsten en uitgaven. Ook kijken we naar subsidies en andere mogelijkheden om het inkomen te vergroten.

Ook voor je werknemer komen we op

Je kunt Joop ook inschakelen als budgetcoach voor een werknemer die thuis met financiële kwesties kampt. Want zoiets heeft vaak impact op de werkvloer in de vorm van bijvoorbeeld ziekteverzuim of minder goed functioneren. Loonbeslag of lenen bij collega’s kun je rustig beschouwen als een waarschuwingssignaal. Samen met jou en je werknemer zoeken we naar passende oplossingen.

De MKB Kredietcoach

Beschik je over tijd en expertise om dieper na te denken over je bedrijf en de financiële kanten ervan? Leveranciers, personeel, klanten en de pijnpunten die voorbij de dagelijkse gang van zaken liggen? Gelukkig is Joop gecertificeerd MKB Kredietcoach. Heb je behoefte aan iemand die de dilemma’s van het ondernemerschap of zelfstandigenbestaan kent, dan zijn wij als MKB Kredietcoach direct inzetbaar. Kijk op onze speciale MKB Kredietcoach pagina.