De beste argumenten voor een overstap?

Je wilt dat je administratie goed geregeld is. Dat het weglekken van geld via verborgen kosten of onnodig hoge belastingaanslagen wordt voorkomen. Dat je een goede werkrelatie met elkaar hebt. Dat kunnen we je beloven omdat Joop investeert in actuele fiscale en financiële kennis, in de beste software van dit moment en in persoonlijke relaties. Denk niet licht over overstappen — maar maak het jezelf ook niet te moeilijk.

Iets over tarieven

Joop gaat je niet binnenlokken met lage tarieven en beloften. Want wat koop je daarvoor? Vaak gaan zulke lage tarieven na een tijdje toch omhoog. Wij geloven in winst voor klant én administratiekantoor. Die winst bestaat eruit dat we onze beloften waarmaken. Geen verouderde software en vakkennis, maar helemaal bij de tijd.

Overzetten doen we zo

Een voordeel van investeren in vakkennis en software is dat we veel ervaring hebben met het overzetten van administraties. We zetten jouw administratie moeiteloos over naar ons kantoor, zonder dat het iets uitmaakt met welk softwarepakket je op dit moment werkt.