Erkende expertise voor je zakelijke financiering

Of het nu om een bedrijfspand financieren, een zakelijke financiering of bedrijfskapitaal gaat: de bank komt niet langer ‘zonder meer’ in actie als kredietverstrekker. Zelfs met een goed ondernemingsplan krijg je nog te maken met forse aanvullende eisen. Zo word je als ondernemer enorm belemmerd in je flexibiliteit en in het benutten van kansen. Joop heeft de erkende training en ervaring om je hier doorheen te helpen. Bovendien onderhouden we contact met zo’n 60 kredietverstrekkers.

Joop spreekt ook de taal van financiers

Het voordeel van Joop is dat wij zowel jouw ondernemerstaal spreken als die van financiers. Daardoor kunnen we een goede inschatting maken van wat er speelt, om te beginnen bij jouw onderneming. Klop je wel aan bij het juiste loket? Spreek je de taal van de bank? Verstrek je de juiste informatie op de juiste manier? Allemaal mogelijke oorzaken van weigerachtigheid bij banken. Joop maakt de vertaalslag maken tussen jou en de bank. Zodat je de mogelijkheden die er wél zijn maximaal benut.

Schets van jouw financiering

Een goed doordachte financieringsaanvraag met een reële winstprognose en aandacht voor de terugverdientijd en zekerheden: dát is de basis van elke financiering. Met onze jarenlange ervaring kunnen we maatwerk leveren op basis van je bedrijfscijfers. We kijken meteen ook naar aanvullend krediet, want dat is vaak nodig om de totale financiering rond te krijgen. Steeds meer ondernemers vinden naast de bank oplossingen in de familiesfeer of crowdfunding, kredietunies, leasing, de NPEX en ‘informal investors’.

Joop adviseert en begeleidt je op al deze terreinen. Aan ons de taak om alles goed voor te bereiden en zorgvuldig te werk te gaan. Bijvoorbeeld met onze ondernemersscan, waarmee de geldverstrekker een goed beeld van jou als ondernemer krijgt. Ook vinden we zo je sterke en zwakke punten.

Het financieren van en voor je onderneming is maatwerk. Dat is precies wat Joop levert.

Niet toevallig: Joop is MKB Kredietcoach

Beschik je over tijd en expertise om dieper na te denken over je bedrijf en de financiële kanten ervan? Leveranciers, personeel, klanten en de pijnpunten die voorbij de dagelijkse gang van zaken liggen? Gelukkig is Joop gecertificeerd MKB Kredietcoach. Heb je behoefte aan iemand die de dilemma’s van het ondernemerschap of zelfstandigenbestaan kent, dan zijn wij als MKB Kredietcoach direct inzetbaar. Kijk op onze speciale MKB Kredietcoach pagina.