De regels opvolgen, maar geen cent te veel

Joop hoor je niet klagen over de Belastingdienst. Integendeel, wij scheppen juist werkplezier in het tot op de komma uitzoeken hoe je aan de regels kunt voldoen zonder een cent te veel te betalen. ‘De fiscaal-juridische mogelijkheden benutten’ noemen we dat, maar bij Joop zeggen weg in gewoon Nederlands: de regels napluizen en kritisch blijven rekenen. Zodat je fiscale administratie van last tot winstpunt wordt.

Bij Joop zijn we allemaal pietjes-precies

Je hoeft het niet leuk te vinden, als je er maar goed in bent. Zo werkt dat met je fiscale administratie. Iedereen bij Joop is een pietje-precies die van geen ophouden weet: je inkomsten-, vennootschaps- en omzetbelasting (btw), je loonbelasting en sociale verzekeringen, erf- en schenkbelasting, fiscaal-juridische vraagstukken, bezwaar maken en beroep aantekenen tegen aanslagen, en begeleiding van belastingcontroles.

Geeft Joop ook (ongevraagd) advies?

Ja. Omdat we ons nu eenmaal niet kunnen inhouden. Je onderneming heeft dat ook nodig: iemand die niet alleen het afgesproken werk stipt en nauwkeurig uitvoert, maar zelf ook het initiatief neemt. Omdat wij ons in de cijfers van je bedrijf verdiepen zien we soms dingen die jou misschien helemaal niet opvallen. Denk aan uitgaven die ongemerkt te hard oplopen. Wij trekken dan aan de bel.