Personeelsadministratie

Ben je mkb-ondernemer zonder professionele P&O-afdeling, dan hoef je geen kopzorgen te krijgen van je salaris- en personeelsadministratie. Joop neemt je deze last uit handen, van uitvoering van salarisstroken tot en met advies over bijvoorbeeld een bedrijfspensioen.

Financiële administratie

Je wilt aan de regels voldoen maar niet te veel belastingen en premies betalen. Gewoon een kwestie van kritisch blijven kijken en rekenen. Joop heeft daar de juiste bril voor.

Jaarrekening

Je jaarrekening is meer dan een verplicht nummer. Je legt er correct verantwoording mee af naar buiten én het is een moment om serieus te evalueren: hoe doet je bedrijf het?

Managementinformatie | Winstplan

Hoe goed ben jij in het lezen van data en cijfers? De meeste ondernemers ervaren dat het omzetten naar begrijpelijke informatie waarmee je kunt sturen echt een vak apart is. Joop beheerst dat vak en heeft ‘de papieren’.

Mijn Joop | Klantportaal

Als klant van Joop krijg je toegang tot je eigen klantportaal in Mijn Kantoor. Eenvoudig documenten delen, up-to-date cijfers van je bedrijf bekijken en in de app contact opnemen met de mensen van Joop. Via de app of via de browser.