Liever vandaag dan morgen. Daar houd ik van. Dat komt goed van pas bij mijn werk, want ik ben breed inzetbaar. Van een aantal klanten verwerk ik de volledige administratie en verzorg ik ook de jaarrekening. Daarnaast bereken ik ook de btw-aangifte van diverse ondernemers. Verder spring ik bij in de btw-maand bij het verwerken van de administraties.

Bij Joop werk ik in een klein team met trouwe medewerkers. We kennen elkaar al lang en dat maakt het werken gezellig en vertrouwd onderling. ‘Alles voor ondernemers’ betekent voor mij dat ik altijd op zoek ga naar de beste oplossingen voor jou als klant. Zodat ons advies in jouw financiële voordeel is. En doordat we veel klanten al jaren kennen, staan we ook dicht bij hen wanneer er vragen zijn of advies nodig is. Dat is prettig werken.

Zelf heb ik een aantal vaste klanten die ik goed ken — en andersom ook. Het is leuk om te zien dat wanneer je langer voor een klant werkt de relatie ook steeds persoonlijker wordt. Zo vond ik het hartverwarmend toen ik diverse kaartjes en attenties van klanten kreeg bij de geboorte van mijn kinderen. Een goede klantrelatie is wel een van de sterkste punten van Joop.

Het vakgebied administratie is snel aan het veranderen. Inmiddels verwerken wij bijna alles digitaal en leveren klanten hun administratie digitaal aan. Dat vraagt soms even wat inspanning aan de kant van de klant, maar uiteindelijk levert het wel financieel voordeel op. En bovendien hebben wij dan ook altijd de facturen bij de hand. En mocht er toch iets ontbreken dan laat ik dat meteen weten.