Joop helpt je aan nauwkeurige en betrouwbare cijfers

De jaarrekening is een belangrijk communicatiemiddel voor de resultaten van je bedrijf. Want daarmee leg je verantwoording af aan anderen over de gerealiseerde resultaten. Bijvoorbeeld aan de Belastingdienst of aan kredietverstrekkers. Je jaarrekening kan ook noodzakelijk zijn als je een krediet, lening of hypotheek wilt aangaan. Allemaal redenen om werk te maken van betrouwbare cijfers. Vertrouw daarvoor op Joop, voor de deskundigheid en nauwkeurigheid.

Elke dag kunnen zien wat er gebeurt in je bedrijf

Als het goed is staat er voor jou niets nieuws in je jaarrekening. Want dankzij AdministratieAktueel® heb je op elk moment van de dag al inzicht in je actuele bedrijfsresultaten. Wat er onder de streep overblijft, maar ook hóe je die resultaten hebt behaald. Zowel financiële als niet-financiële gegevens komen aan bod. Van kosten per kilometer en rijstijl van chauffeurs tot inrichting van je winkel: AdministratieAktueel® houdt rekening met jouw branche. Klik hier voor een online demo.

Bijpraten over dromen en werkelijkheid doen we sowieso al

Ben je gewend de jaarrekening aan te grijpen als evaluatiemoment? Bij Joop vinden we dat te laat. We streven ernaar twee tot vier keer verspreid over het jaar met je aan tafel te zitten om te kijken naar je dromen en plannen aan de ene kant, en de realiteit van de actuele cijfers aan de andere kant. Dan kun je als ondernemer veel sneller reageren en bijsturen.