Eén oog op de regels, maar twee ogen op jouw zaak

Met belasting kun je twee dingen doen. Je kunt stress krijgen van blauwe enveloppen. Of je besluit om er voortaan meer uit te halen dan je erin stopt, bij wijze van spreken. Bij Joop zorgen we ervoor dat je er minder tijd aan kwijt bent en dat je bedrijf gebruik maakt van de kansen die er gewoon zijn. Zodat je vervolgens ook weer minder hoeft te betalen. Dat is onze missie. Dat bereiken we met kennis en inzicht. Soms met steun van ons netwerk van fiscale sparringpartners en altijd met oog voor elk detail van jouw belastingzaken. We zitten nog net niet bij je op schoot.

Zo helpt Joop je van blauwe stress af

Joop staat naast je als het om de fiscus gaat. We helpen en we treden namens jouw bedrijf op. Alles waar je aan denkt als je blauwe stress krijgt. (Daar gaan we je dus vanaf helpen.) 

Elke aangifte, controle en kwestie die voorbijkomt

Bedenk het en Joop regelt het voor je. Inkomsten-, vennootschaps- en omzetbelasting (btw). Loonbelasting en sociale verzekeringen. Erfbelasting en schenkbelasting. En komt de Belastingdienst controleren? Dan begeleiden wij dat hele proces voor je. Zoals we ook uitvoering geven aan bezwaarschriften en beroep aantekenen tegen aanslagen, en fiscaal-juridische vraagstukken voor je uitzoeken.

De structuur van je onderneming, van start tot opvolging

Van starter tot volgroeide onderneming en zelfs opvolging en overname van je bedrijf: in elke fase kun je goede raad én begeleiding goed gebruiken. Ook als je zaak na verloop van tijd weer verandert. Want de fiscus legt in elke fase andere accenten.

Je kristalheldere bron van informatie én bedrijfsadvies

De gegevens vliegen je om de oren. De mensen van Joop hebben het vakmanschap om er begrijpelijke informatie van te maken én je desgewenst adviseren over de beste koers. Van ondernemingsplan tot waardering van je onderneming, te veel om hier op te noemen.

Financiering

Op het moment dat woorden als ‘betalingsachterstand’ en ‘oplopende schulden’ in je achterhoofd zitten, is het tijd voor Joop om als budgetcoach op te treden. Of je ons nu vroegtijdig inseint of als je reeds in een financieel moeras bent terechtgekomen.