Ik heb als ondernemer aan den lijve ondervonden wat ondernemers meemaken. Daardoor kan ik me met mijn collega’s goed verplaatsen in jou als klant. We staan dichtbij onze opdrachtgevers en dat is in deze branche helaas nog steeds niet vanzelfsprekend.

Het is mijn taak jou te adviseren en begeleiden bij het behalen van meer rendement uit je organisatie. Ik zoek altijd naar het verhaal achter de cijfers. Want het is de kunst om in problemen van klanten juist kansen voor verbetering te zien. Zo helpt Joop ondernemers vooruit. Helpen is leuk, maar het gaat om vooruitkomen.

Wat is voor jou als ondernemer een goede adviseur?

Een goede adviseur is iemand die open staat voor jouw verhaal als ondernemer. Bovendien is een goede adviseur iemand die zijn of haar vakkennis constant op een hoog niveau houdt. Daarbij speelt een pro-actieve houding een belangrijke rol. Je moet ontwikkelingen die impact hebben op de onderneming zien aankomen en hierop tijdig anticiperen. En natuurlijk ook passie hebben voor het werk dat je doet.

Waar pluk je de meeste vruchten van?
Tegenover een steeds verder geautomatiseerde administratie staat het complexer worden van het ondernemerschap. Alleen al de fiscale regels zijn er niet overzichtelijker op geworden. Daarom richten we ons bij Joop echt op het koppelen van financiële en overige data. Zodat we daar inzichten uit kunnen halen. We zijn hier bij Joop gul met bijscholing en cursussen bij onze netwerkpartners om onze adviseurs helemaal bij de tijd te houden. Er mag niets spelen in ons vak waar wij niet van op de hoogte zijn. Wat ik daar leuk aan vind is dat met het groeien van die kennis ook mijn adviesterrein breder wordt. Dat houdt het vak interessant en ja, als opdrachtgever pluk je daar natuurlijk als eerste de vruchten van.

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Joop Polet: jpc@poletbv.nl