Veel ondernemers hebben weinig tijd voor administratie en willen ontzorgd worden. Ons kantoor heeft alle dienstverlening op het gebied van administratie en financiën direct en indirect in huis. Met welke vraag een klant ook komt: wij zien geen problemen maar uitdagingen. Het kunnen fungeren als helpdesk en back-up van jou als ondernemer vind ik belangrijk. Je moet bij alles wat te maken heeft met salaris- en personeelszaken denken: “O, maar ik kan bij Joop terecht.” Voor fiscaal advies en administratieve dienstverlening maar ook bij arbeidsconflicten of het aantrekken van werknemers uit het buitenland.

In mijn dagelijkse werkzaamheden richt ik me vooral op het adviseren over personeelsbeleid, het verwerken van de salarisadministratie, het opstellen van jaarrekeningen en het ondersteunen van collega’s in de ‘btw-maand’. Zelf vind ik het belangrijk om niet alleen op financieel niveau te kunnen overleggen, maar jou als ondernemer ook een luisterend oor te bieden. De aandacht voor persoonlijke verhalen en het verhaal achter de cijfers is iets waar we bij iedere klant altijd opnieuw naar streven.

Wat bij deze tijd past is dat ook ik me steeds meer specialiseer. Sinds kort begeef ik me bijvoorbeeld ook op het terrein van budgetcoaching en advies in loonbeslagen. En wie weet wat de toekomst nog meer brengt!